BlogIsporuke se nastavljaju

25 фебруара, 2021

Po dobijenom evropskom projektu ,,Fond za zaštitu okoliša – Spremnici za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada’’ početkom godine počeli smo sa isporukom kontejnera od 1100l I kontejnera od 770l u 222 opštine na teritoriji Republike Hrvatske.

Svakodnevno je iz naše proizvodnje izlazilo nekoliko kamiona koji su odmah isporučivali robu na tražene lokacije. Što nam je plan I za nastavak isporuka.
Posle kratke pauze koja je prouzrokovana uvođenjem vanrednog stanja nastavljamo sa isporukom. Od ukupnog broja kontejnera ,tačnije 35.059 komada , ostalo nam je 15.000 kontejnera za Grad Zagreb što nam je u planu da isporučimo do kraja prve nedelje jula.

 

Cilj ovog projekta je da se počne sa odvajanjem otpada na mestu nastanka kako bi se smanjila količina mešanog, biorazgradivog otpada u mešanom I da bi se samim tim povećale količine otpada za reciklažu.
Boje kontejnera, kao I natpisi na njima, su podeljene prema vrsti otpada za koje je namenjeno. Korisnicima će biti veoma lako da razvrstaju otpad u odgovarajuće kontejnere.

 

 

Veoma smo zadovoljni rezultatima koje smo postigli kako u poizvodnji tako I kada je reč o dinamici isporuke.

Nastavljamo tamo gde smo stali sa novim isporukama I montažom da bi kontejneri bili na ulicama u što kraćem roku kako bi šetališta I ulice bile lepše, čistije I urednije.