BlogPlastik Gogić iz Inđije širi poslovanje na nova tržišta – Na sajmu IFAT 2018 u Minhenu sklopljeno nekoliko ugovora

25 фебруара, 2020

Na sajmu IFAT 2018 u Minhenu prošireno potpisivanjem nekoliko ugovora poslovanje na nova tržišta

Kompanija Plastik Gogić učestvovala je od 14. do 18. maja na sajmu IFAT 2018 u Minhenu. Za firmu iz Inđije ovo je drugo učešće na jednoj od najvećih svetskih manifestacija ovog tipa, ovog puta na mnogo većem izložbenom prostoru. Pripreme za sajam trajale su skoro dve godine, uz podršku partnera iz Srbije i Slovenije koji se bave marketingom, pripremom materijala i opremanjem samog štanda.

– Na sajmu u Minhenu predstavili smo svoje najnovije proizvode – plastične kontejnere zapremine 660 i 770 litara, zatim plastični kontejner od 1100 litara sa ravnim poklopcem i plastični kontejner od 1100 litara sa polukružnim poklopcem. Takođe smo izložili i druge proizvode iz standardnog asortimana, poput plastičnih kanti za smeće od 120 litara, 140 litara i 240 litara – navode iz kompanije Plastik Gogić.Sajam se održava svake druge godine, a kako navode iz kompanije, interesovanje posetilaca bilo je zaista veliko. Tokom pet dana trajanja sajma, štand su posetili kupci iz više od 65 zemalja sa svih kontinenata.

– Veoma smo zadovoljni ukupnim nastupom na sajmu. Ovo je najveći takav skup na svetu u oblasti ekologije, odnosno tehnologija upravljanja vodama, otpadom i sirovinama, sa više od 3.300 izlagača iz 58 zemalja i 141.000 posetilaca iz 160 zemalja. Imali smo mogućnost da predstavimo nove proizvode, sretnemo postojeće partnere i uspostavimo kontakte sa potencijalnim novim kupcima. Ispratili smo i najnovija dostignuća u branši, kao i rad konkurencije – ističu iz Plastik Gogića.

Dodaju da su na sajmu IFAT 2018 zaključili nekoliko ugovora.

– Stigle su nam porudžbenice za mnoga tržišta – Velika Britanija, Norveška, Italija, Letonija, Nemačka, Rusija, Ukrajina, Singapur, Tajvan, Australija, Katar, Češka, Hrvatska… U pregovorima smo i za nastup u novim zemljama, kao što su Južna Koreja, Madagaskar, Urugvaj, Peru, Argentina, Belorusija, Finska, Estonija i niz drugih – zaključuju iz kompanije Plastik Gogić.

Izvor: eKapija