BlogNaše stolice i na stadionu „ČAIR“

22 фебруара, 2020

Stadionske stolice FOLDING na stadionu “Čair” u Nišu

Sportska arena “Čair” u Nišu, koja postoji preko 60 godina, dobila je izgled kakav zaslužuje. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i kvalitetu, upravo naše stolice predstavljaju enterijer i ovog velelepnog sportskog objekta, koji je izgrađen u skladu sa normama FIFE.

Rekonstrukcija stadiona obuhvatila je radove na tribinama na južnoj, severnoj i delom istočnoj strani. U narednom periodu, planiran je završetak radova započetih na istočnoj tribini ali i rekonstrukcija zapadne tribine

Stolice u crvenoj i beloj boji, koje su karakteristika FK”Radnički”, omogućiće svim posetiocima  udobnost  tokom utakmice. Pored toga, naše stadionske stolice su našle primenu i u VIP ložama ovog stadiona, zahvaljujući svom modernom izgledu, koji zadovoljava sve standarde.

Stadionska stolica FOLDING je samo-sklapajuća stolica izrađena od noseće čelične konstrukcije i plastičnog sedalnog dela sa naslonom. Kvalitet, izgled i izdržljivost veoma su važne karakteristike na koje smo posebno obratili pažnju, s obzirom  da stolice nalaze primenu u mnogim zatvorenim ali i otvorenim sportskim objektima.

Stadionske stolice FOLDING na stadionu “Čair” u Nišu