BlogPlastik Gogić ulaže 2 mil EUR u proširenje poslovnog prostora i razvoj proizvoda

15 априла, 2019

Uloženo 2 mil EUR u proširenje i razvoj proizvoda radi osvajanje novih tržišta Južne Amerike i Azije

Proširenje poslovnog prostora i razvoj proizvoda

Kompanija Plastik Gogić iz Inđije uložiće tokom ove godine 2 mil EUR u proširenje poslovnog prostora i razvoj novih proizvoda. Kako za eKapiju objašnjava Žarko Bogovac, komercijalni direktor, u toku je izgradnja i infrastrukturno opremanje dodatnih 5.000 m2 zatvorenog, kao i 20.000 m2 otvorenog prostora.

– Do maja 2019. trebalo bi da budu završeni svi započeti objekti, čime ćemo zaokružiti sve proizvodne jedinice, novi magacinski prostor i kancelarije, kao i novi izložbeni prostor. Takođe, radnici će dobiti novu kantinu, kao i prostorije za boravak, a pored toga poručene su i nove mašine i oprema, kojima ćemo povećati svoje proizvodne kapacitete – najavljuje naš sagovornik.U novoj proizvodnoj hali biće instalirana najnovija mašina sile zatvaranja 2.400 t, na kojoj će se proizvoditi novi modeli kanti na dva točka.

Proširenje poslovnog prostora i razvoj proizvoda

Kako ističe Žarko Bogovac, razvojem novih proizvoda Plastik Gogić upotpuniće svoj asortiman, čime će kompanija ojačati poziciju na probirljivim tržištima širom sveta.

– Pored 50 država u kojima se već mogu naći naši proizvodi, očekujemo proboj na nekoliko novih tržišta, pre svega Južne Amerike i Azije. Takođe ćemo raditi na ojačavanju pozicija koje imamo na već aktuelnim tržištima – zaključuje sagovornik eKapije.