BlogNovi proizvodiUrban poklopac sa dodatnim opcijama

6 фебруара, 2021
Urban poklopac sa dodatnim opcijama
Urban poklopac sa dodatnim opcijama

Urban poklopac sa dodatnim opcijama koje zadržavaju vode i omogućavaju bezbedan transport

Kompletan asortiman kanti za smeće koje proizvodi kompanija Plastik Gogić je opremljen tzv. LIP-HANDLE ručicom za otvaranje, koja štiti mesto dodira od zadržavanja vode i nečistoće. Urban poklopac na svojoj prednjoj strani, koji je prilagođen većini postojećih modela iz našeg asortimana, ima predviđeno posebno mesto za ugradnju gravitacione ili mehaničke bravice.

Model Urban Pro 60l ima ugrađen sistem za otvaranje pedalom a opciono se može poručiti i za 80l kantu. Time se povećava zaštita korisnika od nečistoće. Pedala je uklopljena u geometriju kanti tako da ne smeta pri njihovom pomeranju i manipulaciji, a izrađena je od brizgane plastike – nema opasnosti od korozije i uticaja vremena.

Jedinstvena karakteristika ovih kanti je i opcija poklopca sa bočnim kopčama za obezbeđenje zatvorenog položaja. Na ovaj način korisnicima je omogućeno da jednostavnim pritiskom na bočne kopče „zaključaju“ poklopac i time spreče prosipanje sadržaja pri prevrtanju, kao i neželjeno otvaranje pod dejstvom udara vetra ili drugih faktora. Kopče su takođe izrađene od plastike, jednostavno se demontiraju i po potrebi ponovo montiraju na poklopac. Dizajn poklopca sa bočnim kopčama je registrovan u međunarodnoj organizaciji za zaštitu industrijskog dizajna WIPO Hague.

Na rub poklopca moguće je ugraditi i gumenu zaptivku, koja u kombinaciji sa bočnim kopčama garantuje bezbedan transport tečnog ili opasnog otpada. Ovakva opcija je takođe izuzetno pogodna za prikupljanje i odlaganje otpada od pripreme hrane, medicinskog otpada i sl.