BlogUspešan početak 2019. godine

21 јануара, 2019
Uspešan početak 2019. godine
Uspešan početak 2019. godine

Uspešan početak 2019. godine a plan nam je daleko uspešnije godina

Iza kompanije Plastik Gogić je godina koja je bila izuzetno uspešna. Rast smo zabeležili prodajom na inostranom tržištu, pri čemu je izvoz obuhvatao preko 75% prihoda, kao rezultat proširenja fabričkih kapaciteta ali I uvođenje novog proizvodnog asortimana (kontejneri 1100l ravan I polukružni, 770l, 660l).

U 2018. Imali smo isporuke u više od 50 zemalja + domaće tržište. Upravo zahvaljujući kvalitetu i pouzdanosti osvojili smo i nova tržišta kao što su: Estonija, Kuvajt, Čile, Peru, Australija, Singapur, Tajvan, Belorusija, Indija, Portugal, Urugvaj, Ekvador…

Postigli smo rast u prodaji svih naših proizvoda I upravo taj rast rezultat je zajedničkog rada, znanja, stručnosti i iskustva zaposlenih što je najveće dostignuće naše kompanije.

Ušli smo u godinu koja je godina jubileja za kompaniju Plastik Gogić. Naša kompanija slavi ove godine 45 godina rada sa preko 140 zaposlenih. Svojim opstankom na ovako dinamičnom tržištu dokazali smo da se kvalitetan I kontinuiran rad uvek isplati. Ova 2019. godina je izuzetno uspešno počela za našu kompaniju, što je dovelo do potpune iskorišćenosti proizvodnih kapaciteta. Ako se po jutru dan poznaje opravdana su naša očekivanja za dalji rast na kome neprestano radimo okrenuti pre svega da zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Uspešna saradnja sa kompanijama širom sveta se nastavlja. Veliki projekti već su ugovoreni u narednom periodu I usmereni su kako na postojeća tako i na nova tržišta.

Planovi za narednih nekoliko godina su da što bolje učvrstimo naše pozicije na svetskom tržištu kao i da širimo asortiman naših proizvoda i proizvodnih kapaciteta. U toku 2019. godine očekuje nas proširenje na još 5000m2 zatvorenog prostora i 20000m2 otvorenog prostora, što znači da ćemo do kraja maja imati ukupno 12000m2 zatvorenog prostora na parceli od 55000m2.

50 Rođendan želimo da dočekamo još mnogo uspešniji, snažniji, veći.