BlogNovi proizvodiNovi modeli Plastik Gogić kanti za smeće: Urban i Urban Pro

март 15, 2021

Kante za smeće Urban i Urban Pro

Kompanija Plastik Gogić je početkom godine kompletirala program kanti za smeće sa 2 točka izrađen prema standardu EN 840-1. U ponudi se nalaze 3 nova modela serije Urban zapremine 60 i 80 litara sa točkovima i 60l Urban Pro bez točkova. Proizvodi su namenjeni ekološki osvešćenim tržištima u kojima se vodi računa o količini otpada koja se generiše u domaćinstvima, radionicama, ugostiteljskim objektima…

Kante za smeće Urban i Urban Pro

Manja zapremina omogućava i jednostavno formiranje bloka proizvoda za separaciju različitih vrsta otpada, bez zauzimanja suvišnog prostora. Urban kante od 60l I 80l imaju svoju primenu kako u manjim domaćinstvima, tako i na mestu gde se vodi računa o razdvajanju otpada, ali i o prostoru koji će zauzeti više posuda za prikupljanje različitog otpada.

Niska kanta zapremine 60 lit – Urban Pro, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i izuzetno čvrstoj konstrukciji, posebno je pogodna za radionice, kuhinje, bašte, parkove, stadione, bazene i sl. javne i privatne prostore….

Sva tri modela odlikuje izuzetna čvrstoća tela i ruba, dodatno ojačanog sa donje strane saćastom strukturom rebara. Svi elementi su izrađeni od izuzetno otporne HDPE plastike. Ovaj materijal ima i dodatnu zaštitu na UV zračenje. Navedene osobine nam omogućavaju da kupcima ponudimo produženo trajanje garancije na ove proizvode.

Kante za smeće Urban i Urban Pro